Kultanuoli?

Näin joulua odottaessa meillä on teille ilmoitettavana ilouutisia, nimittäin uudistuksia Hopeanuoli!musikaalissa:

Kaikkihan tietävät kuuluisan coneissa liikkuvan joukkion, joka kulkee nimellä Visual Gay. Nämä herrat ovat luoneet coneistamme lähes täydellisen uransa aloittamisestansa asti suurenmoisilla FFFight spektaakkeleillaan, joissa he urheasti tuovat esiin kaikkea sitä eeppisyyttä mitä coneissa voikaan kaivata. Tosin Visual Gay päätti maailmankiertueensa Turun Animeconiin, jossa he ilmoittivat lopettavansa heidän fantastisten esitysten vetämisen.

Mutta mitä iloa tässä muka olisi? Tämähän on suuri menetys coneille, joten miksi tämä on ilosanoman muodossa? Tienattuaan ruhtinaalliset määrät rahaa heidän maankamaraa järisyttävistä spektaakkeleistaan nämä eeppiset herrat päättivät lähestyä meitä. Uskomattomien ehtojen jälkeen he ostivat meiltä oikeudet rakkaaseen musikaaliimme! Ja hetkeäkään emme katuneet kyseistä päätöstä.

Musikaalin nimi on nyt ruhtinaallinen Kultanuoli!musikaali

Heti ensimmäisenä muutoksena ilmoitamme, että musikaalimme nimi muuttuu Kultanuoli!musikaaliksi lähinnä kaupallisuuden vuoksi. Sen sijaan että tyytyisimme esiintymään vain yhdessä conissa vuoden aikana, Visual Gayn herrat päättivät että nyt esiinnymme täydellä esityksellä 100 conissa ensi vuonna, joista varmistuneita ovat mm. Kivacon, Mehucon, Salacon, Magmacon, Aminecon, Jukiocon, Jokucon, Visualgayonparascon, Supercon, Rewecon, Trollcon, Typocon, Decucon ja tietystikin FusRoDahcon!

Hopeanuolta täysin kunnioittaen vaihdamme taustalla pyörivät musiikit Final Fantasy peleistä tuttuihin musiikkeihin. Lisäksi herrat katsoivat myös parhaaksi, jonka hyväksyimme välittömästi, että ikäraja nostetaan K-18, jotta saamme isoimman potentiaalin irti yleisöstämme. Esitykseen kuuluu nimittäin nykyään osioita, joissa yleisö voi huutoäänestyksellä päättää lähteekö joltakulta koirista vaatteita pois. Samalla metodilla päätetään kumpi on voittava osapuoli tarinan lopputaistelussa Akakabutoa vastaan. Kun taisteluosuus päättyy, saapuu kaksi juontajaa huudattamaan yleisön vanhan ja tutun voittorallatuksen kera.

Vielä viimeistelemätön Akakabuto -karhun puku

Ja mikä parasta on liitossamme Visual Gayn armollisten sankareiden kanssa on se, että saimme musikaalimme oikeuksista 12,99€, kaksi käyttämätöntä Desucon 2010 ranneketta sekä yhden käytetyn! Jos jokin on anteliasta, niin se on kyllä tämä.

Vaikka Visual Gay on paljolti pidättäytynyt kertomasta detaljeja suurimmista suunnitelmistaan ja päämääristään, niin sinnikkään kyselyn jälkeen onnistuimme saamaan vastauksen suur-johtaja Rudolf Westerholmilta siihen, että miten tämä muutos tulisi vaikuttamaan fanikantaan:

Joo ollaan jo varauduttu siihen että conikävijät rupeaa järjestämään omia Randomnuoli -musikaaleja, eli voidaan kohta jäädä makaamaan laakereille ja odottamaan, että rahat tulee tekijänoikeusmaksuista.

Edesmenneestä musikaalista tuttu Hopeanuolen esittäjä Mikael Luotolahti oli hävyttömän innossaan kuullessaan, että hänet potkitaan pihalle.

Myös laumalaiset on jaettu jokaiselle Visual Gayn jäsenelle yksityiseen käyttöön. Huom! Jos olet laumalainen etkä tiedä vielä kenelle kuulut, ota yhteyttä pikimmiten laumanjohtajaasi.

Muutoin hauskaa joulunodotusta, ja tavataan ensi vuonna joka conissa!

Jos kuulutte Kultanuoli!musikaalin vanhaan Facebook-ryhmään niin liittykää toki Visual Gayn vanhaan Visual Gay’s FFFight -fanisivuun !

9 ajatusta artikkelista “Kultanuoli?

 1. Minä todellakin toivon, että tämä on vain joku sairaan luokan vitsi. Kyllä, tämä on vitsi, eikö vain?
  Toivon todellakin niin.

  • samat sanat kai tää oikeesti on vitsi jos ei niin kyllä teet tyhmän tempun silla suurin osa yleisöstäkin on alle 18 vuotiaita.

   • Ei nyt millään pahalla, mutta kyseessä oli siis mahdollisimman itsestäänselväksi tehty vitsi. Jos tekstin jaksaa lukea… noh, normaalisti niin siitä huomaa että lähes jokaisessa lauseessa piilee jokin vitsi. Me emme ole saaneet yhtään rahaa esityksistämme koskaan :DDDD (ja harvemmin sitä kenestäkään otetaan reaktiokuvaa kun ilmoitetaan että joku on erotettu ;DD)

    Mutta nöyrimmät pahoitteluni mikäli aiheutimme mielipahaa :)

 2. no kylhän sitä mietti et kyl tän on pakko olla vitsi mut ite menin kyl ihan täydest halpaan xD

 3. Sama juttu :DD Ihmekkös tuo ku unenpöpperös lukee… Mut oikeesti sain jo sydärin o____O

 4. No oli taas hyvä pila hehheh :”3 Mie menin aivan halpaan, mutta olisi kyllä ollut nice, jos Hopeanuoli!Musikaali esitettäisiin Desussa, koska en Traconiin sitä päässyt näkemään ~

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s