Tilapäivitys: Kysely: Haluaisitko nähdä Hopeanuoli!musikaalin livenä uudelleen?

Meille on tullut paljon kyselyjä siitä, olemmeko esittämässä musikaalia uudelleen. Olemme pitämässä lauman kanssa asiasta vielä keskenämme kokousta, ennen kuin tämä vuosi loppuu. Mitä mieltä te olette? Kuulemme mielellämme myös kommentteja ja mielipiteitä.

9 ajatusta artikkelista “Tilapäivitys: Kysely: Haluaisitko nähdä Hopeanuoli!musikaalin livenä uudelleen?

 1. Äänestin uudistettua versiota, mutta tämä lähinnä sitä varten, jos saatte uusia hahmoja ym. mukaan.

 2. Vaihtoehtona ei ollut ”Kyllä, vanha tai uusi versio” ;3 Äänestin vanhaa, mutta uudistettu versiokin olisi hieno nähdä, kunhan mukana on lisää lauluja!

 3. Itse näkisin mielelläni vanhankin version livenä, mutta jos saatte lisää esiintyjiä tai ennen kaikkea ideoita, vielä mieluummin näkisin myös jonkinlaisia uudistuksia. Ainahan on varaa parantaa ;)

 4. minullakin sama pointti kun monella muulla; vanha esitys tai uudistettu, eipä sillä väliä)! upea se varmasti seuraavallakin(?) kertaa on!

 5. Esittäkää uudelleen jookosta kookosta, ite missasin kun olen vaihdossa ja parhaat kaverit oli esiintymässä eli harmittaa!!

 6. Haluaisin itsekkin nähdä esityksen livenä koska olen katsonut sen youtubesta mutta haluan nähdä sen LIVENÄ.
  Ei se haittaa että olisitte tehneet pikkuisia tai suuriakin muutoksia siihen esitykseen, tärkeetä se on mun mielestä että teilä olisi hauskaa sen tekemisessä ja tuleva ylöisökin tykkäisi siitä. <3

 7. Äänestin uudistetun version puolesta, mutta kyllä minulle nykyinenkin passaisi yhtälailla! :D Molemmat vaihtoehdot tuntuvat mielenkiintoisilta, minä antaisin tässä suhteessa vapaat kädet musikaalin tekijöille, haluatteko uudistaa teostanne vai pitää sen nykyisellään.

  Jos itse asuisin vähän etelämpänä, voisin olla kiinnostunut osallistumisesta, mikäli päätettäisiin hioa uudenlaista esitystä. (Tosin kyseeseen voisi tulla jotkut vähempi laulua sisältävät toimet/osat tai sitten kaipaisin varmaan valmennusta siinä asiassa.) Ensi kevään jälkeen tällaistakin vaihtoehtoa voisi miettiä, jos kaivataan jostain syystä lisämiehitystä ja projektia lähdetään jälleen toteuttamaan. :D

 8. itse äänestin uudistettua versiota mutta minulle kyllä käy vanhempikin. Olisin kyllä itsekin kiinostunut osallistumisesta jos tekisitte uudistetun version. Minä kyllä en osaa laulaa hyvin. :D

 9. Olisi superhienoa jos tämä tulisi Turkuun :)) Ymmärrän kyllä että varat ja resurssit ovat tiukilla :(

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s