Jos sinua kiinnostaa – Kisaragin ei-niin-salaiset kansiot

Nyt viimeinkin saan itseni kirjoittamaan tämän. Ihan oikeesti!

Heippa kaikki, olen Elina ja tässä musikaalissa esitin Kisaragia, Mutsujen kenraalien isoveikkaa. Olen 19-vuotias viime kevään ylioppilas. Tällä hetkellä opiskelen Helsingin palvelualojen oppilaitoksessa Roihuvuoressa ja sieltä olisi tarkoitus valmistua kokiksi keväällä 2013.

Kuulin musikaalista noin vuosi sitten Reweltä (Smith), ja ennen sitä en ollut koskaan katsonut Hopeanuolta, en pienenä enkä nörtti-elämäni aikana. Jotenkin sarja ei ollut koskaan vain kiinnostanut. Sen lisäksi olen aina inhonnut esiintymistä.

Kuinka sitten ihmeessä lähdin tähän mukaan? Sitä en oikeastaan tiedä vieläkään. Jotenkin sitten kun tuttuja ihmisiä lähti mukaan niin kiinnostus heräsi. Tunsin laumasta valmiiksi jo Vivun (Hyena), Rewen, Kiran (John), sekä ns. puolituttuja olivat Kibi (Hopsu), Nani (Hakuro) ja jotkut olin tavannut kerran tai pari. Aluksi en todellakaan halunnut lavalle, joten lupauduin backstage-hommiin, lavasteisiin yms yms. Osa syy oli myös se, että keväällä odottivat yo-kirjoitukset.

Tuli joulukuun 18. ja ensimmäiset koeulvonnat. Saavuimme sinne ystäväni Minnan kanssa, joka oli myös lähtenyt mukaan Vivun suostuttelemana. Hän ikävä kyllä joutui jättäytymään projektista toisen näytelmän takia. Minua ajateltiin aluksi pahvikarhujen taakse, ja siitä sain vetää kauniin improni. Jonkin aikaa projektin edettyä Rewe kerran kysyi, haluaisinko jonkin roolin. Katselin käsikirjoituksta, ja ensimmäisenä vapaana hahmona silmään osui Kisaragi, joten lupauduin sitten siihen.

Hopeanuoli!ruoka!musikaali, se ei lopu koskaan~

Aloin sitten enemmän tutkiskella Kisaragin hahmoa sekä Mustuja noin yleisesti. Kyselin, millaisia heistä oli ajateltu ja sen semmoisia, vähän ehkä muutakin kun en hahmoja pahemmin tuntenut/muistanut : ) Mutsuille ajateltiin aluksi myöhemmin Hokkaidolaisille käytettyä ”yleisö laumana”-taktiikkaa. Lopuksi kuitenkin todettiin sen sopivan paremmin Hakurolle (pääsyynä varmasti koska hänelle ei näyttelijäkaartista riittänyt laumaa).

Sitten seurasi ongelma: mistäs muut Mutsut?

Jonkin ajan kuluttua mukaan liittyi Yastu, josta tehtiin Mutsuihin lisäkkeeksi Uzuki. Myös Hyena liittyi meihin Hazukiksi. Alettiin pohtia, millaisia hahmoja Mutsut sitten olisivat, ja millainen puvustus mahdollisesti olisi. Joku, taisi olla Nani, heitti jotain ES-jonne-teineistä. Siitä sitten lähti ensimmäinen idea. Kuitenkin todettiin, että kolme teini-Mutsua olisivat liian Tiikeriveljekset. Sitten joku (Rewe?) keksi käyttää sirkus/karnevaali-teemaa.Vaikka lauman todellinen sirkuspelle olikin Wilson, tämä sopi Mutsujenkin hahmoihin. Siitä se ajatus sitten lähti, ja tämän perusteella alkoi sitten pukujen suunnittelu. Mutta jostain olisi vielä saatava viimeinen kenraali.

Olin jossain vaiheessa keväällä tutustunut, alkusi Youtuben ja sittemmin DeviantArtin kautta, NeeNeeseen yhteisen Beyblade-fanituksen kautta (”Jee, se on kans suomalainen!”). Hän oli jo kesän alussa osoittanut kiinnostuksensa musikaaliin, ja yritin häntä mukaan suostutellakin. Ja pian hän liittyikin laumaan. Tapasimme ensimmäisen kerran Desuconissa, sitten Animeconissa. Ropeconissa Neenee tapasi muitakin laumalaisia, ja hänet julistettiin virallisesti Minazukiksi. Tämän lisääntymisen myötä muuttui myös nimike Mutsun Valtiaiksi.

Me yritämme liittää heidät laumaamme, ja Ben sitoo kengännauhoja..

Omasta mielestäni esitys meni oikein hyvin, lukuun ottamatta teknisiä vikoja ja pieniä närkästyksiä tekniikkakuluista. Olen iloinen että lähdin projektiin mukaan, koska minulla ainakin oli todella kivaa koko ajan : D Vaikka kesän kuumuudessa olikin välillä rankkaa treenata ja stressi ja paineet aiheuttivat pieniä sanaharkkoja välillä, oli harjoituksiin aina mukava tulla. Mihinhän tuo 10 kuukautta olisi mennyt, jos ei musikaalia olisi ollut, varsinkin kun itselläni oli maaliskuun lopusta elokuuhun asti kesäloma? Olipahan edes jotain mikä vähän toi rutiinia ja väriä kevääseen ja kesään.

Kisaragi kiittää ja kumartaa!

Sen pituinen se.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s