Akame the ninja kid!

Auuuuuu!  Täällä siis Naomi, eli Akame ( Se valkoinen karvapallero joka pyöri pitkin lavaa aina vähän joka väliin) Olin myös vartija.

Olen 17-vuotias tyttö joka on harrastanut conittamista ja animea jo pari vuotta. Käyn lukion toista vuorikurssia ja tähtään psykologiksi (ainakin toistaiseksi). Harrastan ratsastamista, piirtämistä, näyttelemistä ja laulua olen harrastanut koko pienen ikäni. Olen avoin ja ylisosiaaliseksikin haukuttu hauveli. Meillä on 7-vuotias Tuisku koira, joka on lapinkoiran ja collien sekoitus. Eli pidän eläimistä.

Tutustuin Reween sattumalta Manga Cafella. Hän oikeastaan minut musikaaliin houkuttelikin. Olen nähnyt kaikki Hopeanuolet ihan muksuna ja suoraan sanottuna AIVAN MAHTAVA SARJA. Sen lisäksi olen aina rakastanut esiintymistä. Treenien jälkeen meillä on ollu Rewen luona hienoja hetkiä. Terkkuja rotille!~ Rikin tunsin jo aiemmin ja yllättäen ihminen, jota Hopeanuoleksi kutsumme, oli FFFightissa jota olin katsomassa. Akatoraa ja Beniä olin halannut joskus Tsukiconissa -09. Joten tiesin valmiiksi vahingossa yllättävän paljon laumasta. No jo ensimmäisien treenieni jälkeen minut oli adoptoitu laumaan. Minusta ja Minatsukista tuli nopeasti ystävät, vaikka hän tuli myöhemmin mukaan. Suoraan sanottuna olin hieman skeptinen koko systeemistä, koska musikaali ”laulavista koirista” ei kuulosta hirveän lupaavalta. Mutta pian olin ihan mukana.

Tulin mukaan musikaaliin kolmansista treeneistä lähtien ja minusta piti alun perin tulla Sniper. Opettelinkin kaikki Sniperin repliikit ja laulun, mutta koska kesäni oli täynnä leirejä ja matkailua en ehtinyt treeneihin. Joten jouduin luovuttamaan roolin Visalle. Olen siitä vieläkin hieman katkera, mutta Visa on hyvä Sniper ja hän kykenee taistelukohtauksiin, joihin minä en koskaan olisi kyennyt. Haluan vain musikaalin parasta.

Akamen rooli oli esityksessä todella pieni. Olin esityksenkin aikana hieman pihalla missä minun piti olla ja milloin. Puku oli yksinkertainen. Punaiset silmät pitäisi korostaa ja asu olisi täysin valkoinen. Mielenkiintoista oli kun löysin suolen paloja lavalta vielä kauan possun palasiksi repimisen jälkeen. Vasta pari sekuntia ennen vartijana esiintymistäni päätin tehdä sen ilman mikkiä. Ilmeisesti se kuului ihan hyvin ja näin helpotti paljon mikkien siirtelyä.  No pääsen aika varmasti enemmän lavalle ensi esityksessä joten varautukaa!

TÄMÄ VALKOINEN LUMIPALLERO LYÖ TEIDÄT KAIKKI ÄLLIKÄLLÄ ÄÄNELLÄÄN!

Oli siistiä mennä ohjastamaan ihmisiä paikoilleen ennen musikaalin alkua ja ääneni kantoi kuulemma ihan hyvin. Oletin, että melkein ketään ei tulisi meitä katsomaan. Mutta ihmisiä vain tuli ja tuli ja tuli. MIELESTÄNI ME OLTAIS ANSAITTU ISO SALI! Musikaali meni ihan putkeen ja yleisö oli AIVAN MUKANA! Joo musikaalin esittämisen jälkeen olin iiiihan fiiliksissä vielä monta päivää. Kun menin värjäyttämään hiukseni punaisiksi, tuli musikaali kampaajan kanssa puheeksi. Hän sanoi fanittavansa sitä kympillä ja suoraan sanottuna olin hieman yllättynyt. Oli kiva puhua aikuisen kanssa Hopeanuolesta niin että hän siinä ihan mukana.

Kun harkat loppuivat, niin fiilis oli haikea. Meidän pieni lauma on tiivis ja pienistä erimielisyyksistä huolimatta tunnelma on aina korkealla. Pitää muistaa, että me tehdään tätä jotta meillä olisi kivaa ja jotta saataisiin näyttää ihmisille jotain ennen näkemätöntä. Olen todella iloinen että lähdin mukaan. Ihmiset ovat mahtavia ja projekti loistava! Kiitokset Rewelle ja Kiralle toooodella paljon!


Yksi ajatus artikkelista “Akame the ninja kid!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s