Musikaali ja muuttuvat elämäntilanteet; haasteita ja lisää työtä!

ALOKAS SNIPER (kuvan piirtänyt & kortin antoi Nani aka Hakuro)

Tiesittekö, että Sniper oli valeupseeri? Dobermannin tie vei armeijan leipiin ja nyt Sniper palvelee alokkaana. Armeijasta huolimatta upseeri jatkaa palvelustaan myös Hopeanuoli!musikaalissa – vaikka sitten vähäkarvaisempana. Todisteaineistoa tämän tekstin alapuolella!

Upseeri Sniper löylytettiin, nyrhittiin ja niin hänestä tuli alokas

Ainoa koiraasyövä tekijä ei armeija kuitenkaan ole. Meillä on taasen hauvajoukossa muutama keväällä valmistuva ylioppilas, joilla viimeiset kirjoitukset ovat juuri tuloillaan. Joukkoon kuuluu nyt ainakin Kibi ja Neenee. Lisäksi monilla on varmasti perinteistä kevätkiirettä pääsykokeiden ja muiden vastaavien johdosta. Voi, miten me nyt selviämme?

Viime vuonna ylioppilaaksi kirjoittavia hauvoja oli enemmän ja kyllä heistä kaikki suoriutuivat kunnialla niin musikaalista kuin kirjoituksistaan. Joten se on mahdollista! Haasteita tietenkin hauvojen omat menot ja muut tuovat aina harjoituksiin, jos joku ei paikalle pääse. Harjoituskerroilla kun käydään tiivinä pakettina asioita läpi niin harjoituksien kuin kaiken muunkin kautta. Mutta nyt kun aikaa on periaatteessa ja käytännössäkin vähemmän, niin kaikkien on alustapitäen pistettävä parasta settiään peliin.

Kibin viime vuonna tekemä kortti. Nyt keväällä mm. Kibillä on yo-kirjoitukset

Uusien hauvojen metsästämistä varten järjestettävät koeulvonnat järjestetään piakkoin. Siellä myös katsellaan muutoksia castingissa ja muita mysteerejä. Haasteita on jo nyt havaittu, mutta niistä tullaan pääsemään yli. Parasta on tietenkin tiedostaa mahdolliset vaikeudet etukäteen, jolloin niistä selviäminen sujuu mutkattomammin. Hakemuksia lupaavilta hauvoilta tuli  mukavasti. Enemmän kuin oikeasti odotimme, eli melkein nykyisen castin verran. Valitettavasti jouduimme vastaamaan monille jo alkuun kieltävästi, sillä alunperin olimme ajatelleet jotain n.2 uutta näyttelevää hauvelia. Tämä määrä voi kuitenkin nousta, katsotaan mitä saamma koeulvonnoista irti! Ainakin hakemuksia on ollut kiva lukea:

—Terveppä terve. Nähtyänne suurenmoisen spektaakkelinne olen yökaudet unelmoinut päästäkseni edes lähelle teitä kaikkia, sillä omaatte jumalaisen auran. Hylkäsin kaikki muut harrastukseni (siis ne jotka eivät painotu teatteriin tai musikaalisuuteen, näistä kahdesta minulla on laajalti kokemusta ja motivaatiota) ja otin elämäntehtäväkseni että voisin olla millään tavalla päästä osaksi laumaanne ja musikaalianne. Olette Traconista saakka olleet minun idoleitani ja palvomistakin on tullut tehtyä vähän väliin.—

Kyseinen lainaus on julkaistu luvan kera. :D

Onko aikaa panikoida vai onnistuvatko suunnitellut räjähdymäiset numerot?

Blogiin on muuten tulossa artikkeli, joka tarkastelee viimeisimmän esityksen yksityiskohtia ja huomionarvoisia juttuja. Kyllä – saatte ehkä tietää, miksi Hopeanuolen silmät ovat niin uskomattomat! Jos suinkin tämä teksti muistetaan laatia ja julkistaa. Ensi viikonloppunahan on Lahdessa Desucon Frostbite, jonka aikana ei bloggauksia (oletettavasti) ole luvassa. Moni laumalainen tulee kyseiseen tapahtumaan ja siellä meitä voi sattumalta ehkä nähdäkin, vaikka ollaan aika ninjoja.

He, jotka seuraavat meitä Facebookissa ja tai Twitterissä, ovat varmaan jo huomanneet, että meillä on nyt myös Tumblerissa oma kuvablogi. Sen osoite ei ole kauhean yllättävä vaan ihan: http://hopeanuolimusikaali.tumblr.com/ Sieltä löytyy hauskoja, hienoja, mukavia, ihania, verrattomia, kummallisia, koomisia, taiteellisia, hilpeitä ja monen muunlaisia kuvia. Pääasiallisesti valokuvia laumasta, harjoituksista, musikaalista etc. Löytyy myös joitain videoita ja sellaista, mutta pääpaino on kuvilla. Myös piirrettyjä kuvia löytyy. kannattaa kurkistaa ihan huvinvuoksi sillä moni kuva on julkaistu ainoastaan tuolla.

Ja jos ette seuraavaa uutista ole kuulleet (ette varmaankaan?) niin tässä: ”Presidenttitentin suosio yllätti Aamulehden täysin – yleisöryntäys!

Paneeli järjestettiin Tampere-talon pienessä salissa. Saliin mahtuu noin 500 ihmistä ja sen verran jaettiin tilaisuuteen ennakkoon ilmaisia lippuja. Paikalle tuli kuitenkin niin paljon väkeä, että vahtimestarien arvion mukaan jopa 300 jäi ovien ulkopuolelle.

Kuulostaako tutulta…? Kyllä. Mitä Hopeanuoli!musikaali edellä, sitä presidenttiehdokkaat perässä. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s