Hopeanuoli!rakkaus!musikaali eli miten päästä pois friendzonelta

Ystävänpäivätervehdys Tampereelta!
 

Tänä vuonna minulla on erityinen syy olla onnellinen ystävänpäivänä ja siihen liittyy suurilta osin, mikäs muukaan kuin, Hopeanuoli!rakkaus!musikaali. Se on kertomus nuoresta pojasta, joka epäonnekseen on joutunut friendzonelle ja joka mestarietsivä Smithin kuonon ja eräiden tapahtumien ansiosta nousee Turkulaiseksi sankariksi ja saa ihailijoiltaan vessaharjan. Tässä teille siis ystävänpäivähöttöä tuutin täydeltä, olkaa hyvät.

Faktahan on, että en moneen vuoteen sietänyt edes ajatusta Kibistä poikaystävänä, syynä ehkä se että olimme jo niin hyvä parivaljakko. Jotenkin en vain pitänyt ajatuksesta yhtään. Juttuun olimme tulleet alusta asti aivan loistavasti ja oli ihan luonnollista että sain kuulla vihjailuja ties keneltä, mutta suutuin niistä aina. Pariutuminen Kibin kanssa oli ehkä kammottavin ajatus ikinä, pelkäsin sitä oikeasti. Kibi on poika ja ystävä vaan ei poikaystävä!

Ja sitten kävikin ilmi että Kibi tykkää minusta. Asia puhuttiin ja kuopattiin (mukamas) ja jatkettiin elämää, kunnes…

…tulin järkiini ja älysin mitä haluan mieheltä. Siihen vaaditiin yksi sekava seurustelusuhde ja kaksi vuotta kunnes kauhukseni/ilokseni huomasin että ei hitto, ihastuinko MÄ Kibiin! Näimme toisiamme tavallista enemmän juurikin musikaaliharjoituksissa ja tässä vaiheessa Hopeanuoli!rakkaus!musikaali saakin alkunsa kun mestarietsivä Smith (aka Rewe) vainuaa että ilmassa on jotain muutakin kuin raavaiden uroiden hikeä rankan treenin jälkeen.
Image

Alkoi aika jolloin Smith lähti liikkeelle hienovaraisesti kuulostellen molempia osapuolia. Hän valoi toivoa jo hieman luovuttaneeseen Kibiin ja rohkaisi minua kun mietin mahtaako Kibi enää pitää minusta. Joinakin aikoina hän saattoi saada meiltä molemmilta epätoivoisia viestejä samaan aikaan. Tilanne alkoi valjeta pikkuhiljaa molemmille osapuolille. Eräänä yönä kun me kaikki nukuimme Rewen sängyssä, Kibi oli ensin silittänyt Reweä ja sitten, ensimmäistä kertaa ikinä, hän silitti minua. Tuntui kuin koko kehoni olisi vain täyttynyt kysymyksistä ja ajatuksista, toiveista. En pystynyt saati halunnut liikkua. Emme puhuneet asiasta jälkikäteen vaikka molemmat taisivat tietää jo mistä tuuli.

Ja sitten Desucon 2011 tuli ja yön pimeinä tunteina minulle kuukausien, Kibille noin kahden vuoden odotuksen jälkeen vihdoin pariuduimme järvenrannassa. Harjoituksissa aluksi ihastutimme, sitten vihastutimme kun joka välisssä tunkeuduin Kibin lähelle. Se oli tavallaan kuitenkin todella onnekasta aikaa suhteen kannalta, näimme toisiamme joka viikko esitykseen asti. Siitä eteenpäin alkoikin melkoinen koetus Tampere-Turku-välimatkan ja yo-kokeiden kanssa, mutta pian ollaan onneksi jo voiton puolella. Kyllä rakkaus kolhuja kestää.

Image

Tarinan opetus onkin että oli tilanne miten epätoivoinen tahansa, aina on toivoa! Ymmärrettävästi liikaa ei kannata kuitenkaan takertua. Kuitenkin, joskus sinnikkyys palkitaan ja vaikka seurustelu ei todellakaan ole vain ruusun terälehtiä ja ihania hetkiä niin lopussa kiitos seisoo. Ja niinhän se tekee; kiitos Rewelle kahden hengenheimolaisen yhteensaattamisesta!

Hyvää ystävänpäivää jokahauvalle toivottelee Hakuronne!

Image

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Hopeanuoli!rakkaus!musikaali eli miten päästä pois friendzonelta

  1. Muistan sillon ku nähtiin ekaa kertaa Bakaconissa 2010, olin ihan varma jo sillon, että teistä tulee joskus pari c:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s