12. luukku

Kisaragi Ville larppaamassa

Terveisiä NightWolf-_-:lta

Muuan NightWolf-_-, eli Ville haluaa myös lähettää musikaalin ystäville terveisiä tämän teksti-tervehdyksen kautta.

Moi kaikille! Se on Ville tässä. Minua ei nähty musikaalin missään pääroolissa, mutta olin kyllä Hopeanuoli!musikaalin Kuopion esityksessä mukana. Minut näki esityksessä Koga-, Tosa- ja tausta-koirana. Eli monessa roolissa olin esityksen aikana. Tämän musikaalin myötä sain yhdistettyä kaksi asiaa josta pidän, eli toisin sanoen harrastusta. Eli Hopeanuolen ja näyttelemisen. Videotervehdyksen jossa minä olen mukana, voi katsoa luukusta nro: 7 ja sieltä Ninja terveiset katsojille. Ja mitä tulee harrastuksiin, niin minun kuin muidenkin Hopeanuolesta pitävien, niin niistä kirjoitan seuraavassa kappaleessa hieman enemmän.

Tuo Huomen Photo by Isabella Fagerström

Hopeanuoli harrastustoiminta Suomessa

Hopeanuolen ympärille on kehkeytynyt Suomessa sangen iso harrastajakunta. Tätä kyseistä sarjaa voi harrastaa monin eri tavoin ja se tekee sarjasta myös niin menestyksekkään. On olemassa anime ja manga, joita voi yksikseenkin katsoa ja lukea, sekä piirrellä fanartia. Mutta Hopeanuoli on kasvanut viime vuosina sosiaaliseksi ilmentymäksi, eli fanit ovat viime vuosina alkaneet järjestämään lukuisia miittejä, eli tapaamisia. Joissa he ovat tavanneet toisia samasta sarjasta pitäviä ja suunnitelleet lukuisia yhteisiä tapahtumia. Mainittakoon että olen itsekin mm. ollut mukana pitämässä paria tietokilpailua ja kolmea keskustelupaneelia tähän mennessä Hopeanuoleen liittyen. Ompa jopa virallinen fani-yhdistyskin perustettu Suomeen. Mutta mitä tulee tähän musikaaliin, niin on se koonnut yhteen Hopeanuolesta ja näyttelemisestä / esiintymisestä pitäviä henkilöitä. Hopeanuoli!musikaali onkin oiva ilmentymä siitä, mitä samoista asioista pitävät voivatkaan saada yhteistyöllä aikaan.

Ei voi kuin ihmetellä, että miten tämä Yoshihiro Takahashin kaukaisella -80 luvulla luoma koirasarjakuva jaksaa innostaa suomalaisia fanejaan vuodesta toiseen. Syitä on monia: jotkut pitävät ylipäätään koirista, mutta itse tarinan moraaliset ja eettiset kysymyksetkin kiehtovat. Koko tarina on yksinkertaisesti tehty niin hyvin, että se iskee suomalaiseen fani-kuntaan.

Virallinen kuvaaja pikku Tessu

Mutta mikä fani-yhdistys?

Mainitsin tuossa aikaisemmin, että Suomeen on perustettu Hopeanuolen ympärille virallinen fani-yhdistys, niin tämä oli täyttä totta. Ollut jo todellista kohta jo vuoden verran. Nimeltään tämä yhdistys on: Suomen Hopeanuoli-fanit ry. Ja siihen ovat tervetulleita jäseniksi kaikki Hopeanuolesta ja sen jatko-osista pitävät. Kaikki: mm. Hopeanuoli, Weed ja Orion voidaan liittää sanan: ”Ginga” alle. Yhdistys perustettiin edistämään sarjan fanien keskenäistä vuorovaikutusta keskenään. Sekä edistämään sarjan tunnettavuutta ainakin täällä Suomessa, mutta kansainvälistymistäkin on suunnitteilla.

Yhdistys on mukana eri tapahtumissa mm. coneissa ja pyrkii niissä järjestämään Hopeanuoli-aiheista ohjelmaa. Niin mm. tieto-, piirustuskilpailuita, kuin keskustelupanaaleita. Uusimpana suosittuna ohjelmanumerona mainittava Hopeanuoli Onnenpyörä. Maksamalla vuotuisen jäsenmaksun, niin kuka tahansa 11-vuotta täyttänyt Ginga-saagasta pitävä voi liittyä yhdistykseen. Jäsenmaksua vastaan jäsen saa reilusti hyötyä ja iloa yhdistyksestä. Yhdistyksellä on nettisivut ja keskustelufoorumi, jossa jäsenet voivat suunnitella kaikkia tulevia tapahtumia tai vain keskustella Gingasta. Mainittakoon että ensimmäinen jäsenlehtikin on näkemässä päivänvalon aivan näitä aikoja.

Yhdistyksen pöydällä

Eikä tässä suinkaan vielä kaikki! Yhdistys pyrkii toiminnallaan myös edesauttamaan tärkeätä eläinsuojelutyötä. Esimerkiksi arpajaistuotoista osa voidaan ohjata valittuun avustuskohteeseen. Eli näin Hopeanuolta harrastamalla on jokaisella mahdollisuus tukea myös eläinsuojelua.

Itse allekirjoittanutkin on aktiivisesti mukana tämän yhdistyksen toiminnassa ja tapahtumissa mukana.

Ville pitämässä keskustelupaneelia

Mikäli kiinnostuit enemmän yhdistyksestä ja sen toiminnasta, niin käy ihmeessaä tsekkaamassa yhdistyksen internetsivut osoitteesta:

www.hopeanuolifanit.fi

Viimeinen ulvahdus tähän luukkuun

Olemme edenneet joulukuussa ja tässä kalenterissa jo hyvin pitkälle. Mutta vielä on vähän matkaa jouluun, joten on syytä vielä muistuttaa, että muistakaa olla kiltisti. Koska läheisten huomioiminen ja mukava yhdessäolo kantavat pitkälle. Joten hyvää- ja rauhaisaa joulua kaikille tätä kalenteria seuraaville! Sekä oikein hyvää ja Hopsuntäyteistä uutta vuotta 2013! Vain aika näyttää mitä tämä uusi vuosi tuokaan jälleen tullessaan.

Ville poseeraa karhujen lähellä

Pstt… Ai niin meinasi unohtua! Minullapa on heti pieni yllätys, että mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan. Heti vuoden vaihtuessa, vuoden ensimmäisessä Weed manga pokkarissa on jo aikaisemmin mainittu pieni juttu Hopeanuoli!musikaalista. Saamieni tietojen mukaan oikein kuvan kera varustettuna. Eli tarkkailkaa myyntipisteitä ja hankkikaa tassuihinne tämä pieni palanen suomalaista Hopeanuoli kulttuuria.

Ja matka jatkuu! t: Ville / NightWolf-_-

Yksi ajatus artikkelista “12. luukku

  1. Tämä oli ihana katsaus kuluneeseen Ginga-vuoteen. Sekä musikaalin, että yhdistyksen toteutuminen on olleet ihan mahtavia juttuja! Hienoa, että jengi on lähtenyt mukaan kumpaankin.

    Mukavaa ja lämpöistä joulua kaikille!

    Seuraavaa Weed-pokkaria innolla odotellen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s